Tack alla medlemmar!

I strålande väder på Kristi himmelfärdsdag, 10 maj, räfsades, beskars bärbuskar, rensades rabatter, restes tält och möbler togs ut i trädgården. Reservatet fick även säsongens 20 kontroller för Naturpasset utsatta, så nu kan 2018 års Naturpass köpas i Caféet (när caféet är öppet) och sommaren användas till trevliga utflykter för att hitta dem. Ett stort tack för alla dessa fina insatser!

Efter en god lunch, där föreningens säsongsanställda föreståndare (Lovisa Bergmark) och cafébiträde (Max Nordlund) presenterade sig, genomfördes årsmöte för Arena Bjuröklubb ideell förening. 2017 års verksamhet har genomförts på ett utmärkt sätt under föreståndare Sara Vikströms ledning, men är påverkad av det regniga vädret. Övernattningar i Lotsutiken har fortsatt att öka och caféverksamheten har haft en varierande mängd dagsbesök utifrån väderförutsättningarna. I hamnmagasinet har välbesökta kulturaktiviteter, för både vuxna och barn, genomförts samt i reservatet både biologisk och geologisk vandring. Årets resultat är i praktiken ett nollresultat, ett mycket bra resultat både utifrån väderlek 2017, och att investering gjorts i bagarstugan samt att föreståndare på heltid varit anställd i 6 månader. Vid årsmötet omvaldes ordförande Solveig Larsson och kassör Evy Andersson samt nyvaldes Max Nordlund till ordinarie ledamöter i styrelsen. 2017 års verksamhetsberättelse går att läsa här.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn