Årsmöte

Styrelsen har beslutat att medlemsdag och årsmöte kommer att genomföras anpassat till råd och regler på grund av coronapandemin. Årsmöte och visst arbete med att ställa iordning i trädgården inför säsongen görs lördag 16 maj, som tidigare meddelats. För trädgårdsarbetet gäller kl. 10.00.

Själva årsmötet som börjar kl. 13.00 kommer vi att sända digitalt också, så de som vill följa stämman på distans ska kunna göra det. Använd följande länk för att göra det med Zoom: Årsmöte
Mötes-ID: 819 649 5344

För ni som vill göra medlemsjobb med större social distansering har styrelsen en lista på aktiviteter som kan göras ensam eller med nära. Dit hör räfsa gräs och ställa i ordning rabatter samt ställa ut trädgårdsmöbler, hör bara av dig med mail till arena@bjuroklubb.se

Välkommen till Bjuröklubb, efter årsmötet börjar helgöppet torsdag 21 maj kl 12 -16, kristihimmelsfärdsdag, och sedan lördag/söndag kl 12-16 fram till 14 juni.

Vi vill också påminna om att betala medlemsavgiften på 100 kr om ni vill fortsätta vara medlemmar. Antingen sätter ni in 100 kr på Föreningen Arena Bjuröklubbs bankgiro:
5354-6719 (Handelsbanken). Eller så swishar ni 100 kr till nummer: 123 500 0781.
Uppge er epost-adress i samband med insättningen.

Solveig Larsson, ordförande Arena Bjuröklubb