Säsongen närmar sig

Välkommen att besöka Bjuröklubb i vår och sommar!

Styrelsen för Arena Bjuröklubb planerar för att i sommar bedriva verksamhet och anpassa service efter myndigheternas råd och beslut. Vi har goda möjligheter att som vanligt fika och äta ute i trädgården och planerar för att erbjuda ”ta med fika” att njuta i den härliga naturen.

Vi öppnar för övernattning första maj helgen och som vanligt hyr ni hela huset själva. Cafét öppnar Kristi himmelsfärdsdag torsdag 21 maj och håller sedan lördag/söndag öppet kl. 12-16 fram till dagligt öppet 15 juni. Vi har dagligt öppet till söndag 16 augusti och därefter helgöppet till 13 september. Övernattning kan bokas till natten 1-2 november.

Styrelsen planerar också att genomföra medlemsdag och årsmöte som tidigare beslutat lördag 16 maj. Vi kommer att ”corona” anpassa aktiviteter med att ställa i ordning utomhus samt årsmötet.

Vi ser fram mot att träffas i natursköna Bjuröklubb framöver och njut av en fin påskhelg på hemmaplan!

För Arena Bjuröklubb / Solveig Larsson