Glad Påsk önskar Arena Bjuröklubb!

Ljusare tider är här och snart börjar verksamheten för Arena Bjuröklubb för 2021!
Glädjande är att Länsstyrelsen fått resurser som gör att fönster och exteriör på fyr/lotsutkik blir förbättrade, även söderväggen på fyrvaktmästarbostaden kommer att bli målad. Detta omöjliggör bokande av boende i Lotsutkiken under maj månad, men allt beräknas vara klart under våren och försäsong för caféet som börjar lördag 22 maj ska kunna genomföras. Välkomna!

Under vintern har engagerade fritidshus ägare tagit lovvärt initiativ för att förbättra mobiltäckning i Bjuröklubbsområdet och Telia har gjort vissa ändringar för att förbättra läget. En uppföljning med Telia görs i slutet av maj och om Era upplevelser av mobiltäckning i april/maj vill vi kunna rapportera vid det kommande mötet. Maila gärna din uppfattning om mobiltäckningen till arena@bjuroklubb.se, så tar vi med oss det till mötet med Telia.

Arena Bjuröklubb bjuder in till årsmöte och medlemsdag på Kristi himmelsfärdsdag, torsdag 13 maj, med medlemsdag från kl 10 och årsmöte kl 13. Välkommen att delta!

En riktigt fin påsk tillönskas alla Bjuröklubbsvänner!
Solveig Larsson, ordförande Arena Bjuröklubb