Start Arena Bjuröklubb

Arena Bjuröklubb

Den ideella föreningen Arena Bjuröklubb driver Café Fyren, övernattningsmöjlighet i fyrhuset samt ordnar konferens- och grupparrangemang för företag och privatpersoner.

Föreningen Arena Bjuröklubb bildades den 4 november 2001. Ett av föreningens mål är att bidra till en utveckling där Bjuröklubbsområdets resurser tas tillvara. Föreningens förhoppning är att arbetet ska leda till sysselsättning för bl a ungdomar. Föreningens motto: bruka, bevara och berika.

Föreningen har ca nittio medlemmar, varav de flesta har någon anknytning till Bjuröklubb eller Lövånger. Som medlem har du medlemsförmåner, till exempel rabatt på hyra övernattning, och du inbjuds till medlemsmöten.

Vill du vara med i vårt arbete med att utveckla Bjuröklubb är du hjärtligt välkommen som medlem!

Ordförande: Solveig Larsson 070-6056274

Organisationsnr: 894702-0080

Så här blir du medlem
Sätt in 100 kr på Föreningen Arena Bjuröklubbs bankgiro:
5354-6719 (Handelsbanken)
Uppge namn och adress i samband med insättningen.