Start Bjuröklubbs Fyr Övernattning

Övernattning

”Fyr” -stjärnigt boende på Bjuröklubb!
Företag och privatpersoner kan boka övernattning på Bjuröklubbs fyr!

I den renoverade f d lotsutkiken kan vi erbjuda 7 st bäddplatser + 1 extra säng samt ett sammanträdes- eller dineringsrum med svårslagna vyer. Här finns pentry med kaffebryggare, diskbänk, microvågsugn, kylskåp,  porslin, matrum med flexibel möblering, WC och dusch med åretrunt-vatten samt trivsamt inredda sovrum. Vi har öppet maj till november, utifrån vädrets förutsättningar som sätter gränserna. Den som bokat har exklusiv tillgång till lotsutkiken och ingen annan hyresgäst finns i lokalerna under hyrestiden.

Välkommen till ”Ett Lysande Fyr Stjärnigt boende”!

Pris:

Övernattning, enstaka natt:
Med tillgång till hela f d lotsutkiken.
Grundavgift 850 kr + 300 kr/person.
Barn under 4 år gratis
Ingår i priset: Sänglinne och handdukar.
Frukostkorg finns att köpa men endast under café-säsongen.
Nyckeln återlämnas senast kl. 12.00.
Incheckning tidigast kl. 15.00.

Muurikka finns att låna.

OBS! Vid avbokning 48 timmar eller mindre innan incheckning debiteras grundavgiften. Om man inte dyker upp eller hör av sig debiteras grundavgiften samt avgiften per person.

Dagkonferens
Kl 09.30 – 18.00.
Hyra 2500 kr.

Företag: Priser är exklusive moms.
Privatpersoner & Föreningar: Priser är inklusive moms.

Andra boendealternativ erbjuds enligt separat överenskommelse.

Med reservation för ändringar.

Husdjur
Med anledning av risken för allergier bland anställda och gäster tillåts inte några husdjur inhysas i fyren.

Genom att hitta alternativa användningsområden kan fler fyrar hållas vid liv och undgå nedsläckning. I Svenska Fyrsällskapets anda vill vi verka för att fyrarna, vårt unika maritima kulturarv, bevaras för nuvarande och kommande generationer.

Sommaren 2006/vintern 2007 genomförde Arena Bjuröklubb i samarbete med Länsstyrelsen i Västerbotten och Skellefteå kommun en omfattande restaurering och renovering av fd lotsutkiken.