Övernattning

”Fyr” -stjärnigt boende på Bjuröklubb!
Företag och privatpersoner kan boka övernattning på Bjuröklubbs fyr!

I den renoverade f d lotsutkiken kan vi erbjuda 7 st bäddplatser jämnt fördelat på 3 rum + 1 extra säng. Ni finner även ett sammanträdes- och dineringsrum med svårslagna vyer. Här finns pentry med kaffebryggare, diskbänk, microvågsugn, stekplattor, kylskåp och porslin. Dineringsrummet är uttrustat med flexibel möblering. Ni har även tillgång till WC och dusch med åretrunt-vatten. Vi har öppet maj till november, utifrån vädrets förutsättningar som sätter gränserna. Den som bokat har exklusiv tillgång till alla rum i lotsutkiken och ingen annan finns i lokalerna under hyrestiden.

Välkommen till ”Ett Lysande Fyr Stjärnigt boende”!

Priser:

Övernattning, enstaka natt:
Med tillgång till hela f d lotsutkiken.
Grundavgift 850 kr + 300 kr/person.
Barn under 4 år gratis
Ingår i priset: Sänglinne och handdukar.
Nyckeln återlämnas senast kl. 12.00.
Incheckning tidigast kl. 15.00.

Muurikka finns att låna.

Frukost
85 kr/person
Ni får frukost i en korg där vi packar ner för antalet personer ni beställt.
Frukosten består av yoghurt, mjukt och hårt bröd, te, kaffe, juice, ägg, kaviar, smör, tepåse, kaffepåse, marmelad, ost, skinka, oboy, kaffe/te-mjölk, grönsaker (om vi har hemma).
Frukosten är portionsvis och inte buffé.
Frukost erbjuds endast under högsäsongen, ej helgöppet.

OBS! Avbokning sker minst 48 timmar innan bokad övernattning. Om bokning sker senare än detta är man skyldig att betala grundavgifter. Vid uteblivande vistelse blir man skyldig att betala grundavgift och  kostnaden per person

Boka övernattning på hemsidans startsida eller här.

Dagkonferens
Kl 09.30 – 18.00.
Hyra 2500 kr.

Företag: Priser är exklusive moms.
Privatpersoner & Föreningar: Priser är inklusive moms.

Andra boendealternativ erbjuds enligt separat överenskommelse.

Med reservation för ändringar.

Husdjur
Med anledning av risken för allergier bland anställda och gäster tillåts inte några husdjur inhysas i fyren.

Genom att hitta alternativa användningsområden kan fler fyrar hållas vid liv och undgå nedsläckning. I Svenska Fyrsällskapets anda vill vi verka för att fyrarna, vårt unika maritima kulturarv, bevaras för nuvarande och kommande generationer.

Sommaren 2006/vintern 2007 genomförde Arena Bjuröklubb i samarbete med Länsstyrelsen i Västerbotten och Skellefteå kommun en omfattande restaurering och renovering av fd lotsutkiken.

En reaktion på “Övernattning