Start Bjuröklubbs Fyr Övernattning

Övernattning

”Fyr” -stjärnigt boende på Bjuröklubb!
Företag och privatpersoner kan boka övernattning på Bjuröklubbs fyr!

I den renoverade f d lotsutkiken kan vi erbjuda 7 st bäddplatser + 1 extra säng samt ett sammanträdes- eller dineringsrum med svårslagna vyer. Här finns pentry med kaffebryggare, diskbänk, microvågsugn, kylskåp,  porslin, matrum med flexibel möblering, WC och dusch med åretrunt-vatten samt trivsamt inredda sovrum. Vi har öppet maj till november, utifrån vädrets förutsättningar som sätter gränserna. Den som bokat har exklusiv tillgång till lotsutkiken och ingen annan hyresgäst finns i lokalerna under hyrestiden.

Välkommen till ”Ett Lysande Fyr Stjärnigt boende”!

Pris:

Övernattning, enstaka natt:
Med tillgång till hela f d lotsutkiken.
Grundhyra 850 kr + 300 kr/person.
Barn under 4 år gratis
Ingår i priset: Sänglinne och handdukar.
Frukostkorg finns att köpa men endast under café-säsongen.
Nyckeln återlämnas senast kl. 12.00.
Incheckning tidigast kl. 15.00.

Murrika finns att låna.

Dagkonferens
Kl 09.30 – 18.00.
Hyra 2500 kr.

Företag: Priser är exklusive moms.
Privatpersoner & Föreningar: Priser är inklusive moms.

Andra boendealternativ erbjuds enligt separat överenskommelse.

Med reservation för ändringar.

Husdjur
Med anledning av risken för allergier bland anställda och gäster tillåts inte några husdjur inhysas i fyren.

Genom att hitta alternativa användningsområden kan fler fyrar hållas vid liv och undgå nedsläckning. I Svenska Fyrsällskapets anda vill vi verka för att fyrarna, vårt unika maritima kulturarv, bevaras för nuvarande och kommande generationer.

Sommaren 2006/vintern 2007 genomförde Arena Bjuröklubb i samarbete med Länsstyrelsen i Västerbotten och Skellefteå kommun en omfattande restaurering och renovering av fd lotsutkiken.