Café Fyren

Vi serverar varma och kalla måltider, mackor, glass och hembakat fikabröd.

Caféverksamheten bedrivs i den anrika fyrmästarbostaden uppe på Bjuröklubbsberget. Bilen parkerar du med fördel där asfaltvägen slutar för att få några minuters härlig promenad förbi båthamnen. Det finns även möjlighet att vid behov åka bil ända upp till caféet.

fjaril_cafeFrån caféet tar sedan utsiktsrampen dig smidigt ända upp till fyren och den milsvida bedårande utsikten över Bottenviken. Intill caféet finns två fräscha toaletter varav en är anpassad för besökare med funktionshinder.

Caféverksamheten drivs av Föreningen Arena Bjuröklubb. Möjlighet finns att i Arena Bjuröklubbs regi boka anläggningen för övernattning, konferenser och mindre sammankomster.

2 reaktion på “Café Fyren

1. Hej!
    Har ni öppet bara på helgdagarna? Vad finns det mer att göra och se om man kommer på t.ex. måndag?
    Mvh Roza

• Hej Roza! Cafét har öppet varje dag under resterande av juni kl. 11-18, förutom 20-21 juni. Under juli har Cafét öppet varje dag kl. 11-20. Du kan se hemsidan för resterande öppetider i augusti m.m.