Boende

Övernatta i lotsutkiken

Välkommen att boka övernattning i Bjuröklubb Fyr.  Vakna till en magisk utsikt och ät frukost på altanen vid havet. Medlemmar i Arena Bjuröklubb har rabatt.

I den renoverade f d lotsutkiken kan vi erbjuda 7 st. fasta bäddplatser jämnt fördelade på 3 rum, + 1 extra säng vid behov, så totalt kan 8 personer övernatta. Ni finner även ett sammanträdes- och dineringsrum med svårslagna vyer. Här finns pentry med kaffebryggare, diskbänk, microvågsugn, stekplattor, kylskåp och porslin. Dineringsrummet är uttrustat med flexibel möblering. Ni har även tillgång till WC och dusch med åretrunt-vatten. Städning och lakan ingår, och frukostkorg kan köpas till (endast mellan 18/6-14/8 då caféet är bemannat)

Vi har öppet maj till november, utifrån vädrets förutsättningar som sätter gränserna. Den som bokat har exklusiv tillgång till alla rum i lotsutkiken och ingen annan finns i lokalerna under hyrestiden.

För säsongen 2023 går det att övernatta i lotsutkiken från 30 april t.o.m. natten till den 31 oktober.

INFORMATION

Övernattning, enstaka natt:

Med tillgång till hela f d lotsutkiken.
Grundavgift 900 kr + 350 kr/person.
Barn under 4 år gratis
Ingår i priset: Sänglinne och handdukar.
Nyckeln återlämnas senast kl. 12.00.
Incheckning tidigast kl. 15.00.

Muurikka finns att låna.

95 kr/person

Ni får frukost i en korg där vi packar ner för antalet personer ni beställt. Frukosten kan bestå av (beroende på vad vi har hemma): yoghurt, mjukt och hårt bröd, te, kaffe, juice, ägg, kaviar, smör, tepåse, kaffepåse, marmelad, ost, skinka, oboy, kaffe/te-mjölk, grönsaker.

Frukosten är portionsvis och inte buffé, och den erbjuds endast under högsäsongen då caféet är bemannat, 18/6-14/8.

Dagkonferens
Kl 09.30 – 18.00.
Hyra 2500 kr.

Företag: Priser är exklusive moms.

Med anledning av risken för allergier bland anställda och gäster tillåts inte några husdjur inhysas i fyren.

Avbokning sker minst 48 timmar innan bokad övernattning. Om bokning sker senare än detta är man skyldig att betala grundavgifter. Vid uteblivande vistelse blir man skyldig att betala grundavgift och kostnaden per person

Privatpersoner & Föreningar: Priser är inklusive moms.

sv_SESwedish