Boende

Övernatta i lotsutkiken

Välkommen att boka övernattning i Bjuröklubb Fyr.  Vakna till en magisk utsikt och ät frukost på altanen vid havet. Upp till 8 bäddar. Städning, lakan och frukostkorg ingår. Medlemmar i Arena Bjuröklubb har rabatt.

I den renoverade f d lotsutkiken kan vi erbjuda 7 st bäddplatser jämnt fördelat på 3 rum + 1 extra säng. Ni finner även ett sammanträdes- och dineringsrum med svårslagna vyer. Här finns pentry med kaffebryggare, diskbänk, microvågsugn, stekplattor, kylskåp och porslin. Dineringsrummet är uttrustat med flexibel möblering. Ni har även tillgång till WC och dusch med åretrunt-vatten. Vi har öppet maj till november, utifrån vädrets förutsättningar som sätter gränserna. Den som bokat har exklusiv tillgång till alla rum i lotsutkiken och ingen annan finns i lokalerna under hyrestiden.

För säsongen 2021 går det att övernatta i lotsutkiken 30 april till 6 november, och för säsongen 2022 fr.o.m. 30 april.

Övernattning, enstaka natt:

Med tillgång till hela f d lotsutkiken.
Grundavgift 900 kr + 350 kr/person.
Barn under 4 år gratis
Ingår i priset: Sänglinne och handdukar.
Nyckeln återlämnas senast kl. 12.00.
Incheckning tidigast kl. 15.00.

Muurikka finns att låna.

85 kr/person

Ni får frukost i en korg där vi packar ner för antalet personer ni beställt. Frukosten kan bestå av (beroende på vad vi har hemma): yoghurt, mjukt och hårt bröd, te, kaffe, juice, ägg, kaviar, smör, tepåse, kaffepåse, marmelad, ost, skinka, oboy, kaffe/te-mjölk, grönsaker.

Frukosten är portionsvis och inte buffé, och den erbjuds endast under högsäsongen, 15/6-16/8.

Dagkonferens
Kl 09.30 – 18.00.
Hyra 2500 kr.

Företag: Priser är exklusive moms.

Med anledning av risken för allergier bland anställda och gäster tillåts inte några husdjur inhysas i fyren.

Avbokning sker minst 48 timmar innan bokad övernattning. Om bokning sker senare än detta är man skyldig att betala grundavgifter. Vid uteblivande vistelse blir man skyldig att betala grundavgift och kostnaden per person

Privatpersoner & Föreningar: Priser är inklusive moms.